Viikon päättömyys: Energiahoidot

{a href="http://www.freedigitalphotos.net/images/view_photog.php?photogid=982"}Image: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net{/a}

Sillä [energiahoito, kätten päälle laitto] voidaan hoitaa hevosen lähes kaikkia vaivoja akuuteista lihaskivuista psyykkisiin häiriöihin ja kroonisiin kiputiloihin .. Tyypillisimpiä vaivoja joihin energiahoidolla saadaan apua ovat akuutit lihasongelmat, venähdykset ja revähdykset, krooniset lihasongelmat, erilaiset kiputilat, stressin oireet, lihaskrampit, hermopinteet, pelkotilat, aineenvaihduntahäiriöt ja ylikunto.

Että sillä tavalla tällä kertaa. Taas kerran selittämätön tapa parantaa ihan kaikki paha maailmasta. Ja varmasti töysin pyyteettömästi (plus 150 €/h sis. alv. 23% 1

[pdf-ppt-viewer href=”http://mht-energiahoidot.net/kuvat/lehdet/karjalainen.pdf” width=”600″]

 Näihin viitattiin:

  1. hinta hatusta

 

Jagster kirjoitti 828 artikkelia

Suomessa harrastanut koiria, alussa PK-puolelta: saksanpaimenkoiria, dobermanneja, beauceroneja, kaukaasianpaimenkoiria. Menestyksen suurimpia esteitä eivät olleet koirat, vaan oma kärsimättömyys ja kädettömyys. Sitten tulivat greyhoundit ja kilpaileminen. Lähdimme puoliammattilaisiksi Ruotsiin. Menestystä tuli, ja aika paljon myös tietoa ja taitoa – sekä känsöittyneet kantapäät. Kun tekee kaikki mahdolliset virheet ja keksii liudan aivan uusia, niin jalkapohjat ovat kovilla. Siirryimme Irlantiin, aivan täysipäiväisiksi greyhound-ammattilaisiksi. Pentuja, pentuja, pentuja, nuoria koiria, ratakoulutusta, ongelmatapausten korjaamista, treenausta, kilpailemista… Ja vielä hiukan pentuja. Lopulta takaisin Suomeen, ja eräällä tavalla takaisi alkulähteille: harrastamaan. Vuoden Koiria ja voittoja – jotain oppi maailmalla, kun tekee töitä itseään parempien kanssa. Koirien ruokinta ja ravitsemus tuli harrastuksena kuvioihin toistakymmentä vuotta sitten, ja jossain vaiheessa siitä tuli osa elantoa, kun tulot riippuivat koirien mahdollisimman hyvästä fyysisestä suorituskyvystä sekä terveydestä. Teoriaa on kahlattu muutamankin yliopistotutkinnon verran, mutta ilman tutkintoja. En minä titteleitä tarvitse, vaan tietoa. Käytäntöä onkin sitten harjoiteltu useamman sadan, tai tuhannen, koiran kanssa. Sama tarina fyysisen puolen kanssa. Oppiminen jatkuu edelleen.

3 ajatusta aiheelle “Viikon päättömyys: Energiahoidot

  1. Jagster sanoo:

    Juu, en ollut säätänyt mitään. Saitti, josta tuo jutun PDF on peilattu, on joko alhaalla tai lopettanut. Odottelen jonkun aikaa josko nousisi taas ja jos ei, niin poistan tämän jutun.

    Sellaista se on. Ei ole mikään pysyvää tässä maailmassa.