×
Katiska
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
Uusi Katiskassa?

Onko Katiska sinulle uusi tuttavuus? Etkö tiedä mihin suunnata?Tai mitä täältä löytyy? Katiskassa on kaikkiaan tuhannen postausta eri koiriin liittyvistä aihealueista. Os on perusasiaa, osa pidemmälle menevää ja loppu on sitten nippelitietoa sekä mielipidettä ja näkemystä.

Katiska on lyhykäisyydessään maan suurin koira-aiheinen tietosivusto ja löydät täältä vaikka mitä ruokinnasta terveyteen ja harrastamiseen!

Pengo ja seikkaile... mutta jos haluat löytää tarkemmin tietoa jostain määrätystä aihealueesta, niin suosittelen sinulle hakukentän käyttämistä. Se on Katiskan tehokkain työkalu löytää juuri sitä aihetta, jota sinä olet vailla!

Sumppu

Osaaja

Sumppulogo_100pxSumppu on Katiskan sisarprojekti, jossa tarjotaan luentoja ja laajempaa koulutusta. Joten jos sinua kiinnostaa Katiskan tarjontaa syvemmin vaikkapa ruokinta, terveydelliset kysymykset tai harrastuskoiran hoito sekä lihashuolto, niin suuntaa  Sumppuun.

15prosKlikkaa Sumpun logoa ja saat 15 % alennuksen odottamaan ensimmäistä tilaustasi!

Haku

Google tai sivuston oma

  • Ehdottomasti yleisin tapa käyttää Katiskaa on etsiä jotain hakukoneilla ja saada osuma Katiskaan. Mutta samaa kannattaa hyödyntää täälläkin ja käyttää hakukenttää ahkerasti hyödykseen.

Surffaile

Rohkeasti avata ovia ja tutkia

  • Surffailu ja linkistä toiseen hyppiminen saattaa avata sinulle uusia ajatuksia ja jopa tietoa. Teksteissä on linkkejä sekä artikkelien lopussa vinkkejä samaan aihepiiriin liittyviin juttuhin.

Ryhmittely

Samat aiheet samassa paikassa

  • Artikkelit on jaettu omiin kategorioihinsa ja vielä niiden alla omiin luokkiinsa. Silloin kaikki samankaltaiset asiat löytyvät samasta paikasta. Kokeile myös tagilistaa ja sivukarttaa.

Raakaruokinta

Oletko kiinnostunut siitä miten koiraa pitäisi raakaruokkia tai mitä lisäravinteita pitäisi käyttää? Katiskassa on paljon ruokinta-aiheisia juttuja kaikista eri ruokintatyyleistä, joten ehkä sinun kannattaisi aloittaa ihmettelemään mitä löytyy luokasta ruokinta

Videot

Katiskasta löytyy myös liikkuvaa kuvaa. Videoista löytyy ohjeita ja vinkkejä, mutta suosituimmat ovat olleet Kaffepaussin aika sekä Marikan keittiössä. Kummatkin ovat blogityyppisiä videopostauksia kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta koiramaailmassa.

Hiiva ja allergia

Katiskassa on paljon terveyteen liittyvää materiaalia. Osa on suoraan sairauksista, osa niiden välttämisestä, terveeseen kasvuun liittyvistä asioista tai urheilevan koiran vaatimuksista. Jos terveysaiheet kiinnostavat, niin suuntaa suoraan pääkategoriaan.

Facebook

Twitter

Sumppu

1200+
TOP