@katiskatweet

 

Onko Twitter tuttu? Jos ei, niin http://twitter.com/katiskatweet saattaisi olla hyvä paikka aloittaa tutustuminen. Tai hyvä ja hyvä, koska tuo twitter-tili on uusi, eikä sieltä löydy merkintöjä. Vielä. Sen sijaan http://twitter.com/Jagster_ tarjoaakin jonkinlaisen kuvan siitä, mitä Twitter on. Ei ehkä parhaimmillaan tai tehokkaimmillaan, mutta kuitenkin. Twitter on sosiaalista mediaa – kukin ymmärtäkööt termin miten haluaa. Minut luultavasti tullaan kivittämään tästä vertauksesta, tervetuloa jonoon, mutta Twitter on kuin Facebookin tilapäivitys ahdettuna maksimissaan 140 merkkiin ja ihan ilman farmeja, typeriä mukamas-testejä, mafioita sun muita viihdykkeitä.

Katiska on käyttänyt minun omaani @Jagster_ tiliä päivitysilmoihin, eikä oikein muuhun. Nyt rauhoitan tuon henkilökohtaisempaan ihmettelyyn ja linkkien jakoon, ja Katiska löytyy nyt tililtä @katiskatweet – olisi saanut olla pelkkä katiska, mutta joku perhana oli jo yllättäen ehtinyt varaamaan sen – hitto!

Toki päivitykset kiertävät edelleenkin @katiskatweet’in kautta, mutta yritän tehostaa sitä liikuttamalla maailmalle myös yleisempiä linkityksiä. Juttuja, jotka liittyvät ehkä koiriin, mutta joista en tee omaa merkintäänsä. @katiskatweet yrittää siis olla RSS-syötteen lisäksi myös eräänlainen mikroblogi.

Jos itse käytät Twitteriä ja merkintäsi liittyy jotenkin yleisemmin koiriin tai jopa greyhoundeihin, niin olet aivan vapaa liittämään mukaan @katiskatwitter jolloin tieto siitä tulee myös Katiskan Twitter-syötteeseen.

Onko tämä muuten tuttu? Katiska löytyy myös Facebook-ryhmänä.

Mitä mieltä olit jutusta?

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi

Kiitos!

Harmi, että juttu ei ollut mieleen tai ei auttanut

Jelppaa kehittymisessä