Katiska on uuden ajan koira-aiheiden luentoja ja koulutuksia. Luotettavaa osaamista käytäntöön sekä teoriaan.

Helppoa jokaiselle

Koulutukset on suunnattu kohderyhmilleen

Opiskele koska haluat

Etäopiskelussa et ole sidottu aikaan ja paikkaan

Me osaamme

Saat ajankohtaisimman tiedon ja osaamisen

Koirasi kiittää

Sinä haluat olla maailman paras kaveri koirallesi

Verkkokoulutus 1Luentoja on koiramaailmassa järjestetty niin kauan kun on ollut koiraharrastuksia. Ensimmäinen koulutuspaketti lienee kreikkalaisen Ksenofonin (kuoli 394 e.a.a.) kirjoittama Cynegeticus, jossa neuvottiin miten koirilla metsästetään. Sen sijaan ensimmäinen erityisalaan keskittyvä opas oli roomalaisen Arrianuksen (kuoli 145) kirjoittama toinen Cynegeticus, joka keskittyi vinttikoiriin (sen aikaiseen greyhoundiin) ja niillä harrastettavaan ajometsästykseen, coursingiin. Tuota opastuksen ja koulutuksen jaloa sekä arvokasta perintöä Katiska jatkaa. Ei, me emme ole vaatimattomia, eivätkä tavoitteemme ole ole yhtään sen vähäisempiä.

Suomessa on totuttu luentoihin, jossa tilataan paikalle puhuva pää. Ongelmaksi muodostuu silloin luentoajan rajallisuuden pakottama kapeus tarjottavassa tiedossa, oman vapaa-ajan sovittaminen yhteen luennon kanssa sekä pahimpana: Suomen maantiede. Etäisyydet ovat pitkät eikä etelästä ole saatu helpolla luennoitsijoita edes keskiseen Suomeen, pohjoisesta puhumattakaan.

Katiska poistaa nuo esteet tuoden laajat virtuaaliluennot sekä -koulutukset, joissa hyödynnetään nykytekniikkaa. Enää eivät työvuorot tai kummilapsen rippijuhlat rajoita mahdollisuutta saada tietoa ja oppia uutta, eikä sinun tarvitse tehdä valintaa harrastuksesi päätapahtuman ja mielenkiintoisen luennon välillä! On vain kaksi vaatimusta – sinulla on oltava tietokone (tai älypuhelin/tabletti) ja toimiva nettiyhteys. Loppu on kiinni omasta halustasi.

Me pyrimme (ajan myötä) rakentamaan Katiskaan koulutuspaketteja, jotka kattavat jokaiset tarpeet ja halut. Aivan vielä emme ole tavoittaneet tuota pyrkimystä, mutta työskentelemme lujaa. Uusia luentopaketteja sekä koulutuksia tulee tasaiseen tahtiin – käy tarkistamassa päivän tilanne kurssimyynnistämme.

Ei tageja
Tietoa, taitoa ja osaamista

Kehity paremmaksi omistajaksi ja koirasi kiittää

Etsi sopiva kurssi

Surffaa koulutustarjontaa ja kirjaudu aiheeseen, josta haluaisit tietää enemmän.

Opiskele omalla tahdillasi

Katiskassa voit uppotua koulutukseesi silloin kun haluat ja siellä missä haluat. Ilman paineita.

Sovella elämään

Harrastuksesta haluaa aina tietää enemmän. Kun kyse on parhaasta ystävästäsi, niin kyse on enemmästä ja suuremmasta kuin harrastuksesta. On kyse ystävyydestä ja elämästä!

Jakke Lehtonen

Kouluttaja

Please enter a description for this team member

Marika Karulinna

Kouluttaja

Please enter a description for this team member

Tuoreimmat artikkelit

YLÖS