Ravintokouluttaja: Koulutuksen sisältö

 

Moduuli 2: Raaka-aineet

Kakkosmoduuli jatkaa ykkösen perusasioista siirtämällä teorian käytäntöön: ruokiin ja niiden käyttöön. Jos ykkösen kantava ajatus oli, että suolisto-oireita ei voi neuvoa hoidettavaksi kuidulla ennen kuin tietää mitä kuitu on ja mitä se tarkoittaa, niin kakkonen siirtää saman asian toiselle vektorille: kuitua ei voi neuvoa suolisto-oireisiin. jos ei tiedä mistä kuitua saadaan ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää.

 

 

Yleissivistävä materiaali on hyvin vahvasti Katiskan sisältöä. Samaa asiaa on turha kirjoittaa montaa kertaa, mutta nyt asiat tuodaan sinulle kootusti omassa viiteympäristössään ja selitettynä.

Osion varsinainen anti ei kuitenkaan ole Katiskan neuvoissa mitä kuivamuonan reseptiikka tarkoittaa käytännössä, tai miten raakaruokinta suunnitellaan. Se ei myöskään piile opeissa mitä 50/50-ruokinnan suhteet itse ruuassa tarkoittavat syöjälle. Moduuli 2 vahvuus on siinä, että nyt joudut laskemaan. Se on ainoa tapa avata sinulle mitä erilaiset käytännön ravitsemusväitteet – vaikka kuitua maksimissaan 5 % – aidosti tarkoittavat ruokakipossa.

Kakkosella rakennat itsellesi vahvat muistisäännöt perusruokintaan, jolloin et todellakaan tarvitse enää koskaan exceliä ruokinnan miettimiseen.

 

Mitä mieltä olit jutusta?

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi

Kiitos!

Harmi, että juttu ei ollut mieleen tai ei auttanut

Jelppaa kehittymisessä

1 2 3 4 5 6 7 8 9