Ravintokouluttaja: Koulutuksen sisältö

 

Moduuli 5: Lopputyö

Viimeinen moduuli on vahvimmin tenttiosio. yhdessä harjoitustöiden kanssa. Kuorrutuksena on aloituksia ja keskusteluja ns. nippelipuolen ammattikysymyksistä ja tapaus-keisseistä. Kun nuo kaikki on menestyksekkäästi hoidettu alta pois, niin on todistusten jaon aika ja ollaankin valmiita.

Väärin. Ollaan valmiita aloittamaan asiakkaiden auttamisessa, mutta ammattiosaamisessa ollaan vasta ensimmäisellä portaalla. Ei ravintokouluttaja eroa muista ammateista mitenkään eikä vastavalmistunut ole sama kuin vahva erikoistekijä. Osaaminen on perustana, mutta se omaehtoinen opiskelu alkaa nyt. Osa tulee asiakkaiden kautta sekä heidän erikoistarpeidensa takia tehtyjen selvitysten myötä – takaan, että Google tulee tutuksi.

 

 

Kun koulutus on selvitetty, niin sinulla on mahdollisuus tehdä ammattia myös Katiskan kautta (siis myös, ei missään nimessä yksinoikeudella). Mutta se ei ole automaatio, vaan mahdollisuutta tarjotaan riittävän hyvän opintomenestyksen myötä. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia jatko-opintoja. Ammattiosaamisen ja verkostoitumisen nimissä saat kutsun Ravintokouluttajien omalle sivustolle sekä Slackiin (jos et tiedä mikä Slack on, niin googleta…)

Jos et aio tehdä varsinaista ravintokouluttajan työtä koirien ravintoneuvonnan alalla, niin sekin on ihan ok. Asiahan riippuu täysin sinusta. Voit, ja kannattaakin, toteuttaa osaamista muilla aloilla – oli kyse sitten omasta harrastusryhmästä tai muusta ammatista (nöyrä pyyntö, älä silti syö leipaa meidän elannoksi tekevien pöydästä äläkä milloinkaan-koskaan-ikinä polje hintoja).

Mitä mieltä olit jutusta?

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi

Kiitos!

Harmi, että juttu ei ollut mieleen tai ei auttanut

Jelppaa kehittymisessä

1 2 3 4 5 6 7 8 9