UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Ruoka-aineallergiat voidaan selvittää eliminaatiolla.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa opettelemalla perusteet

Eliminaatio

6,90 

Marika Karulinnan Rautalankaa koirakansalle -sarjan maanläheinen opas Eliminaatio on suunnattu jokaiselle, joka painii koiransa mahdollisen ruoka-aineallergian kanssa.

Kouluttaja: Marika Karulinna
tuotetunnus (SKU) rlanka-eliminaatio Osastot: ,

Tätä tarjoamme:

Marika Karulinnan Rautalankaa koirakansalle -sarjan maanläheinen opas Eliminaatio on suunnattu jokaiselle, joka painii koiransa mahdollisen ruoka-aineallergian kanssa. E-julkaisu opastaa eliminaatiodieetin perusteisiin.

Eliminaatio kertoo ilman mutkia ja kommervenkkejä miten eliminaatio tulisi toteuttaa, mitä pitää huomioida ja mikä on turhaa.

Kun epäillään sopimatonta ruokaa tai jopa ruoka-aineallergiaa, niin ainoa tapa selvittää se on tehdä eliminaatiodieetti. Sen voi toteuttaa kalliilla ja epäluotettavasti kalleilla kuivamuonilla, mutta Marika paljastaa vaihtoehdon. Kun eliminaatio rakennetaan lihalle, niin saadaan rakennettua kattava ja helposti toteutettava ruokavalio, jonka päälle saadaan varsinainen ruokinta myöhemmin tehtyä.

Eliminaatio koetaan vaikeaksi, mutta kirjassa esitetään lyhyesti, kootusti ja helposti omaksuttavassa muodossa kuinka yksinkertaisesta asiasta on kyse.

Kirja ei ole tarkoitettu syvemmin ravitsemuksen teoriaa opiskeleville, eikä raakaruokinnan erikoisominaisuuksista kiinnostuneille. Eliminaatio on kirjoitettu tavallisille ihmisille, että he voisivat selvittää koiralle sopivan ravinnoon ilman kikkailuj. Kirjan ymmärtäminen ei vaadi korkeampaa matematiikkaa eikä vahvoja perustietoja ravitsemuksesta. Ainoastaan tarpeelliseen on keskitytty.

Ruutalankaa koirakansalle on sarja, jossa käsitellään tärkeimmät ravitsemukselliset tekijät koiralle. Pyrkimys on kertoa mahdollisimman lyhyesti ja käytännönläheisesti mitä, milloin ja miten. Sarjan faktat perustuvat tutkittuun tietoon ja toteutukset ovat suoraan elävästä elämästä.

Kirjoittaja: Marika Karulinna
Kok0: PDF 20 sivua (optimoitu e-lukuun), 1,2 Mt
Kopiointisuojaus: PDF: leimaus ostajan tiedoilla
Muoto: PDF
Kustantaja: Nordic-Katiska

5 arviota tuotteelle Eliminaatio

 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Mariia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja selkeä perusopas, ei juuri uutta tietoa ruokinta-asioita jo pidempään harrastaneille (olisi pitänyt uskoa mitä esittelyteksissä sanottiin). 🙂

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Milla (varmistettu kirjoittaja)

  Lyhyt ja ytimekäs opas eliminaation saloihin joka vastasi kysymyksiini.

 3. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Sandra (varmistettu kirjoittaja)

  Aloittelijalle varmasti hyvä tietopaketti, minulle ei tullut uusia juttuja. Lyhyt ja ytimekäs 🙂

 4. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Reetta (varmistettu kirjoittaja)

  Jäin kaipaamaan tietoa siitä, kuinka kauan tiettyä ruokaa annetaan, jos se sopii koiralle. Eli jos ruoka x sopii koiralle, niin koska voi kokeilla ruokaa y? Ja mikä on se “jonkin ajan päästä”, että voi kokeilla uutta ruoka-ainetta, kun koiralle on kokeiltu sopimatonta ruokaa? Kauanko elimistö tarvitsee toipumiseen?
  Kirjassa mainitaan, että eliminaation kesto on 8viikkoa ja toisaalla, että D-vitamiinia pitää antaa uusi annos, jos eliminaatiota joutuu jatkamaan yli 6 viikkoa eli voisi ymmärtää, että 8 viikkoa ei aina olekaan tarpeellinen. Mikäs sitten?
  Muutamia hyviä perusajatuksia kirjassa oli, mutta nämä olennaiset tiedot tällaisen tavallisen koiran tavallisen ruokkian näkökulmasta jäivät puuttumaan. Itseasiassa suurin osa kirjan tiedoista löytyy nopeasti googlaamalla, mutta nuiden aukijääneiden kysymysten vastaus ei. Harmi.

 5. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Rillukka (varmistettu kirjoittaja)

  Vaikka perusperiaate oli tiedossa, olisi kannattanut hommata ja lukea tämä jo ennen aloittamista. Lyhyt ja ytimekäs peruspaketti rautalankamalliin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Ale

Sumppu - me opetamme ihmisille koiraa!
YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});