UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Jokaisen raakaruokkijan ehdoton perusteos.

Tarpeellinen jokaiselle, joka ruokkii koiraa.

ABC: Koiran raakaruokinta

Arvio 4.83 5:stä perustuen 12 asiakkaan arvotukseen.
(12 tuotearviota)

14,90 

Koiran Ravitsemuksen ABC: Koiran raakaruokinta on jokaisen koiransa ravitsemuksesta kiinnostuneen hankintalistalla. E-kirjassa selvitetään mitä on tasapainoinen ja terveellinen raakaruokinta.

Kouluttaja: Jakke Lehtonen
tuotetunnus (SKU) abc-raaka Osasto: Avainsana tuotteelle

Tätä tarjoamme:

Koiran Ravitsemuksen ABC: Koiran raakaruokinta on jokaisen koiransa ravitsemuksesta kiinnostuneen hankintalistalla. E-kirjassa selvitetään miten tasapainoinen ja terveellinen raakaruokinta suunnitellaan.

Ravitsemuksen ABC:n e-kirja käsittelee raakaruokinnan laskennan ja suunnittelun perusteita sekä teoriassa että käytännössä.

 • kotikoirat
 • pennut
 • tiineet ja imettävät nartut
 • vanhukset
 • käytännön esimerkkejä
 • teoriaa käytännön takana
 • 50/50-ruokinta

Suurin este siirtymiselle raakaruokintaan on epätietoisuus miten se pitäisi toteuttaa niin, että koira saa kaiken tarvitsemansa. Varsinkin pentujen kohdalla pelätään kasvuhäiriöitä puutteiden tai yliannostusten takia. Koiran raakaruokinta selvittää mitä voi tehdä ja mitä ei. Tarpeiden laskeminen on neuvottu ja esimerkit löytyvät suoraan 10, 30 ja 60 kg koirille. Mikä tärkeintä, niin kirja kertoo myös milloin tutkittua tietoa jonkun tekijän kohdalla ei ole ja antaa vinkit miten ratkaista tilanne,

Kirja ei ole tarkoitettu syvemmin ravitsemuksen teoriaa opiskeleville, eikä urheilukoirien erikoisominaisuuksista kiinnostuneille. Koiran raakaruokinta on kirjoitettu tavallisille ihmisille, että he voisivat ruokkia ilman kikkailuja tavallisia koiriaan. Kirjan ymmärtäminen ei vaadi korkeampaa matematiikkaa eikä vahvoja perustietoja ravitsemuksesta. Ainoastaan tarpeelliseen on keskitytty ja turha hype on jätetty syrjään.2014-06-22 20.24.39

Koiran Ravitsemuksen ABC: Koiran raakaruokinta antaa varmasti uutta tieto sekä vahvistaa jo olevaa varmuutta oli lukijana sitten tuore omistaja tai vanha konkari. Enää ei tarvitse miettiä kuinka vaikeaa on ruokkia pentuja, sillä kirja kertoo kuinka helposta asiasta on kyse.

Kirjan mukana saat laskentataulukon, joka helpottaa perustason suunnittelua. Taulukon käyttö on helpompaa kuin se kuuluisa heinäntekoa, mutta tarvitset sitä varten taulukkolaskentaohjelman, kuten Excel, Open Office, Libre tai gmail-tunnuksilla käytettävä Google Sheets.

 

Koiran ravitsemuksen ABC on sarja, jossa käsitellään merkittävimmät ravitsemukselliset tekijät koiralle. Pyrkimys on saattaa koiran ruokinta niin lähelle optimia kuin mahdollista, ja antaa omistajalle paremmat eväät harkita tarkoituksenmukaisia kompromisseja. Sarjan faktat perustuvat tutkittuun tietoon ja kun tehdään oletuksia ja johtopäätelmiä, niin nekin perustellaan lukijalle.

Kirjoittaja: Jakke Lehtonen
Kok0: EPUB (1 Mt) / PDF 168 sivua (optimoitu e-lukuun), 8,04 Mt
Muoto: EPUB ja PDF
ISBN: 978-952-67602-6-1 (EPUB)
ISBN: 978-952-67602-5-4 (PDF)
Kustantaja: Nordic-Katiska

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

12 arviota tuotteelle ABC: Koiran raakaruokinta

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sandra (varmistettu kirjoittaja)

  Selkeä ja kattava tietopaketti. Erityisesti taulukkolaskentajuttu on loistava!

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Kattava. Toi paljon oivalluksia itselle, ahaa-tunteita ja sai jostain muualta opitulle vahvat perustelut. Kertoo mitä ja miksi, perustellen. Taitavasti kirjoitettu.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Taija (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on ollut minulle se aapinen, mihin palaan aina uudelleen.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Teija (varmistettu kirjoittaja)

  Vihdoinkin selkeä ja aloittelijallekin sopiva tuote, ihanaa, fanitan 😀

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Annika (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkäsin erityisesti että kaikki oli selitetty todella perusteellisesti eikä oletettu suoraan että lukija tietäisi valmiiksi jotain. Kirjan pohjalta oli helppo rakentaa koiralle toimiva ruokavalio ja myös nukkua ne yöunet ilman turhaa stressaamista kun on jotain mihin pohjata koiran ruokavalinnat. Selkeytti todella paljon!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Rahoille vastinetta, olisin voinut maksaa enemmänkin. Jokaisen raakaruokkijan “must have”! Hyvin kirjoitettu, olisi voinut lukea vaikka yhdeltä istumalta.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Viivi (varmistettu kirjoittaja)

  Ei voi muuta kun kiittää Jakkee tekeleestä, hienoa arvokasta tietoa jokaiselle raakaruokkijalle! 🙂 Kattava kirjoitelma josta tyhmempikin pystyy hahmottamaan kirjan pointin ja lähtee rakentamaan koiran raakaruokintaa.

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sinikka (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti hintansa väärtti opus ja enemmänkin. Selkeää, ymmärrettävää tekstiä. Kattava teos toimii hyvin myös käsikirjana, jonne voi palata aina tilanteen mukaan, esim. eri ikäkausien ruokintajutut. Tuuppii myös funtsailemaan itsekin. Ja kulunut sanonta: “Tieto lisää tuskaa” pitää kyllä paikkansa. Itselle ajankohtaisinta oli nuo oivallukset monista raakaruokinnan harhaopeista sekä taatusti kokeiltava 50/50-malli. 🙂

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Meline (varmistettu kirjoittaja)

  Auttoi kovasti raakaruokinnan suunnittelussa. Suosittelen!

 10. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Karoliina (varmistettu kirjoittaja)

  Olen tyytyväinen, välillä teksti oli aika raskasta luettavaa.

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Helys9 (varmistettu kirjoittaja)

  Olen ihan sama mieltä.. kaikki oli selitetty todella perusteellisesti eikä oletettu suoraan että lukija tietäisi valmiiksi jotain. Tykkään 🙂

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  memelia (varmistettu kirjoittaja)

  Paljon hyödyllistä tietoa sisältävä teos, kannattaa ehdottomasti lukea raakaruokinnan pohjaksi. Olisi hyvä, jos kaikki raakaruokintaan siirtyvät lukisivat tämän ennen raakaruokinnan aloittamista. Mukana tullut taulukko erittäin hyödyllinen. Tämän lisäksi ostin myös Raakaruokinnan rautalankamalli -teoksen, ja näiden teosten pohjalta sain luotua herkälle/allergiselle koiralle sopivan ruokavalion. Nyt koira voi hyvin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ale

Sumppu - me opetamme ihmisille koiraa!
YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});