UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Kasvattaja - anna pentujen mukaan hyödyllinen lahja. Pyydä tarjous sopivan fiksatulle hinnalle.

ABC: Pennun ruokinta

Arvio 4.50 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvotukseen.
(5 tuotearviota)

12,90 

Koiran ravitsemuksen ABC: Pennun ruokinta kertoo sinulle miksi pennun ruokkiminen on suunnattoman helppoa. Se ruokitaan kuten aikuinen. Kirja selittää mihin, miten ja miksi pennun ruokinnassa on kiinnitettävä huomiota ja miten se vaikuttaa, esimerkiksi kasvuun.

Kouluttaja: Jakke Lehtonen
tuotetunnus (SKU) abc-pentu Osasto:

Tätä tarjoamme:

Koiran Ravitsemuksen ABC: Pennun ruokinta on vastaus jokaisen uuden pentunsa ruokintaa murehtivan kysymyksiin. E-kirjassa selvitetään miksi pennun ruokkiminen on helppoa, jopa helpompaa kuin aikuisen.

Ravitsemuksen ABC:n e-kirja käsittelee kasvavan pennun ravitsemusta ja kasvua selittäen teorian syövereitä myöden mitä nuoren koiranalun ruokinnassa on huomioitava ja mikä taasen on tarpeetonta yöunien menetystä.

 • tärkeimmät saantisuositukset
 • kasvu
 • kasvun säätely ruualla
 • kasvuhäiriöt
 • liikunta
 • käytännön esimerkkejä
 • teoriaa käytännön takana
 • 50/50-ruokinta

Suurin huolenaihe pentujen ruokinnassa on pelko kasvuhäiriöistä, jos ruokinta ei ole riittävän tasapainoista. Kuivamuonilla elämää rajoitetaan ikäkausiruuilla. Huolet ovat kuitenkin turhia, sillä pennun ruokkiminen ei eroa aikuisesta, eikä itse ruokintaa suunniteltaessa tarvitse miettiä poikkeuksellisia ja tarkkoja saantimääriä.

 

Kaksi 3,5 viikkoa vanhaa greyhoundpentua elämänsä ensimmäisellä kiinteällä aterialla

Kirja ei ole tarkoitettu syvemmin ravitsemuksen teoriaa opiskeleville. Pennun ruokinta on kirjoitettu tavallisille ihmisille, että he voisivat nukkua yönsä paremmin ja nauttia pennustaan. Kirjan ymmärtäminen ei vaadi korkeampaa matematiikkaa eikä vahvoja perustietoja ravitsemuksesta. Ainoastaan tarpeelliseen teoriaan on keskitytty ja turha hype jätetty syrjään. Kasvuun ja liikkumiseen liittyvät luvut on lainattu Katiskan julkaistusta sisällöstä ja tarkistettu soveltuvin osin.

Koiran Ravitsemuksen ABC: Pennun ruokinta antaa varmasti uutta tieto sekä vahvistaa jo olevaa varmuutta oli lukijana sitten tuore omistaja tai vanha konkari. Enää ei tarvitse miettiä kuinka vaikeaa on ruokkia pentuja, sillä kirja kertoo kuinka helposta asiasta on kyse. Ja miksi näin on.

2014-08-25 18.27.492014-08-25 18.27.552014-08-25 18.28.03

 

Koiran ravitsemuksen ABC on sarja, jossa käsitellään merkittävimmät ravitsemukselliset tekijät koiralle. Pyrkimys on saattaa koiran ruokinta niin lähelle optimia kuin mahdollista, ja antaa omistajalle paremmat eväät harkita tarkoituksenmukaisia kompromisseja. Sarjan faktat perustuvat tutkittuun tietoon ja kun tehdään oletuksia ja johtopäätelmiä, niin nekin perustellaan lukijalle.

Kirjoittaja: Jakke Lehtonen
Kok0: PDF 186 sivua (optimoitu e-lukuun), 7,82 Mt
Muoto: PDF
ISBN: 978-952-67602-7-8 (PDF)
Kustantaja: Nordic-Katiska

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

5 arviota tuotteelle ABC: Pennun ruokinta

 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Taija (varmistettu kirjoittaja)

  Tämän lukemisen jälkeen uskalsin siirtää silloisen pentuni raakaruokintaan.

  • Johanna (varmistettu kirjoittaja)

   Todella kattava tietopaketti.

 2. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  INA (varmistettu kirjoittaja)

  Sain luennoista paljon ajateltavaa ja uutta tietoa. Uskon, että osaan tulevan pennun kanssa kiinnittää huomiota ruokinnassa, asioihin, joita en osannut ensimmäisen koiran kanssa ajatella. Toivon, että olisin jo ensimmäisen koiran kanssa kaiken tämän tiennyt tai tajunnut tietoa hakea, enkä vain sokeasti kuunnellut kasvattajan neuvoja. Voin lämpimästi suositella. Meillä mennään 50/50 mallilla, vajaan kahden nappula vuoden jälkeen, ja tällä linjalla jatkan. Myös tuleva pentu tulee näin syömään.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  seela (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen ja kattava paketti

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Selkeä perusteos, jossa käydään riittävästi teoriaa pohjalle, jotta lukijalla on mahdollisuus ymmärtää, miksi ruoinnassa asiat ovat niin kuin ovat. Kirjoitustyyli on selkeä ja helppolukuinen, edes teoriamaisemmat osuudet eivät ole liian kuivaa luettavaa. Tärkeimpiä asioita alleviivataan läpi kirjan, jotta tärkeimmät asiat tulee varmasti käytyä läpi. lukee kirjan sitten kannesta kanteen tai vain osia sieltä täältä.

 5. mmietti (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan liikaa jorinaa ja liian vähän hyvin jäsenneltyä asiaa, joskin asiaa kyllä löytyi, liikaakin. Asian vierestäkin löytyi liikaa, vaikkapa kirjoittajan vitsejä tai jotain sen tapaista ja mielipiteitä. Minulle olisi riittänyt kymmensivuinen opus jossa käydään faktat läpi; ne vitamiinit ja hivenaineet, joita pennun ruokaan tulee lisätä, ja tieto siitä, kuinka paljon eri ruokintamuodoissa (50/50 ja pelkkä raaka). Odotin, että tällainen rautalankamallinen yhteenveto olisi ollut edes lopussa. Ei ollut. Nyt tieto on ripoteltu sinne tänne yli sadan sivun tekeleeseen ja välissä on kaikenlaista asiaa, jonka jo tiesin tai joka ei koske minua (esim. monta sivua tekstiä siitä, ettei kannata panikoida, no tiedoksi; en panikoi). Eli, jos et ole innostunut aloittelija, en voi suositella tämän hankkimista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ale

Sumppu - me opetamme ihmisille koiraa!
YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});