UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Urbaanit legendat voivat olla viihdyttäviä, mutta ne on tunnettava tarinoiksi. Ei elää niiden mukaan.

Myytinmurtajat

9,90 

Myytinmurtajat on silmiä ja ajatuksia avaava e-kirja. Sen tarkoituksena on tarjota selityksiä, tieteellistä tulkintaa ja käytännön kokemusta vanhoihin uskomuksiin, jotka elävät koirapiireissä yhä vahvana.

Kouluttaja: Marika Karulinna
tuotetunnus (SKU) course_632135132 Osasto:

Tätä tarjoamme:

Myytinmurtajakirja Koiramyytit on silmiä ja ajatuksia avaava e-kirja. Sen tarkoituksena on tarjota selityksiä, tieteellistä tulkintaa ja käytännön kokemusta vanhoihin uskomuksiin, jotka elävät koirapiireissä yhä vahvana.

Älä siis usko kaikkea, mitä kuulet tai luet, vaan ota selvää. Muista toki myös pyöritellä silmiäsi kaikelle, mitä joskus on pidetty totuutena. Maailma muuttuu, ja meidän pitää muuttaa käsityksiämme sen mukana. Koiramyytit purkaa vanhoja uskomuksia ja kertoo onko niissä jotain perää. Kirja kertoo myös miten asia aidosti on.

Koiramyytit on hakuteos jokaiselle, joka haluaa tutustua koiramaisen maailman folkloreen, tai perustaa tekemisensä tietoon.

 

Kirjoittaja: Marika Karulinna
Kok0: PDF 106 sivua (A4 vaaka), 2,36 Mt
ISBN: 978-952-68497-1-3 (PDF)
Kustantaja: Nordic-Katiska

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Myytinmurtajat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tiedätkö mihin käyttää vitamiineja ja mineraaleja?

Koirasi ruokintaan tietysti. Ja itsellesi.

Sumpun luennot ja koulutukset

Koirasi parhaaksi

Koirasi tarvitsee sinulta muutamaa asiaa. Se tarvitsee rakkautta, hoitoa ja osaamista. Rakkautta ja kiintymystä ei voi opettaa, mutta hoitoa ja osaamista kylläkin. Sumppu pyrkii tekemään parhaansa, että arkielämä sujuisi sutjakkaasti.

Rautalankaa

Rautalankaa

Sumpun koulutusten ensimmäinen tukijalka on käytännön tuntemus ja osaaminen. Kun neuvotaan miten, niin se myös tehdään. Toimivalla tavalla.

Asiaa

Asiaa

Sumpun toinen kannatin ja tuki on tutkittu tieto. Faktaa, ei uskomuksia eikä hypeä. Teoria selittää miksi jokin toimii ja miten asioita voi soveltaa. Siksi faktoihin on voitava luottaa. Me tarkistamme ne.

Vertaistuki

Vertaistuki

Tärkeää on se, että et ole yksin. Me olemme kaikki koiranomistajia. Sumpun avulla saat rakennettua vahvemman tukiverkon itsellesi, koirallesi ja omalle oppimiselle. Ehkä löydät uusia tuttavuuksiakin.

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});