UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Kertaus on opintojen äiti ja se pätee myös perusasioihin. Termit ja laskukaavat voivat pelottaa, mutta eivät enää Sumpun rautalangan jälkeen!

Perustyökalut

Arvio 4.78 5:stä perustuen 9 asiakkaan arvotukseen.
(9 tuotearviota)

24,90 

Perustyökalut-koulutus on suunnattu antamaan valmiudet ymmärtää terminologiaa sekä peruslaskutoimituksia ravitsemukseen – mitä jokin tarkoittaa tai miten se lasketaan.

Ottamalla ilmaisen luennon liityt myös Katiskan uutislistalle. Saat sitä kautta vinkkejä koiran ruokinnasta, uutisia koiramaailmasta ja tietoa Katiskan koiramaisista luennoista ja koulutuksista. Ja jos myöhemmin et enää haluakaan tietoa mailitse, niin pystyt lopettamaan tilauksen helposti.

Kouluttaja: Jakke Lehtonen & Marika Karulinna
tuotetunnus (SKU) course_334528581 Osasto:

Tätä tarjoamme:

Katiskan luennot ovat perustietovaatimuksiltaan vaihtelevia. Osa on leimallisesti perustietoja ja -taitoja opettavia, kun taasen osa on suunnattu jo harrastaneille ikään kuin jatkurssimateriaalina. Määrättyjä perustietoja kuitenkin tarvitaan, joka saattaa aiheuttaa vaikeuksia aloittelevalle koiranomistajalle. Perustyökalut-koulutus on suunnattu nimenomaan antamaan valmiudet ymmärtää terminologiaa – mitä jokin tarkoittaa tai miten se lasketaan.

Koulutuksessa käydään perusteita myöten läpi oleellisimmat termit, joita koulutuksissa ja luennoilla tarvitaan. Ravintolaskut ovat vaikeita, jos et tiedä mitä tarkoittaa hankalalta kuulostava metabolinen paino tai jos kouluajoista on niin paljon aikaa, että prosenttilaskut eivät enää suju. Perustyökalut neuvoo ja opastaa.

Koulutus on jatkuvasti laajeneva aina niiden tarpeiden mukaan, mitä muu koulutustarjonta tuo mukanaan. Seuraa Sumpun Facebook-sivua sekä Twitteriä, niin tiedät aina ensimmäisten joukossa, kun sisältö päivittyy. Voit myös lähettää toiveita ja ehdotuksia käsiteltävistä asioista. Osa päivittyy Perustyökalut koulutukseen, osa jalostuu omiksi luennoikseen ja koulutuksikseinsa.

Koulutuspaketti on tarkoitettu sinulle, joka olet halukas oppimaan uutta. Se on myös suositeltavaa kertausmateriaalia, vaikka olisitkin jo pidemmälle ehtinyt mestari.

 

9 arviota tuotteelle Perustyökalut

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Kattava ja monipuolinen, varsinkin hintaan nähden. Kun käyttää maalaisjärkeä tämän kanssa pääsee oman koiran ruokinnassa jo pitkälle. Suosittelen!

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Gina (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos tästä! Olen toivoton laskemaan mitään, mutta tämä auttaa kummasti.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin tarpeellinen ja laskutehtävät oli plussaa

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Martsa (varmistettu kirjoittaja)

  Helposti selitetty se, mitä tarvitaan koiran ruokinnan laskemiseen. Ei tämä tuntunut vaikealta!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Auttaa hyvin alkuun!

 6. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Tuuli (varmistettu kirjoittaja)

  Yhtä laskua en saanut oikein. Olisi hyvä jos laskuissa olisi vielä joku ratakisko malli näille mitä ei vaan millään saa oikein.
  Muuten vallan mainio starttipaketti ruokintaan.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Reetta (varmistettu kirjoittaja)

  Muuten hyvin kaikki peruslaskut esitelty, mutta kokeen oikeita vastauksia en löytänyt. Itselläni meni yksi lasku väärin, enkä nyt tiedä oliko vika ymmärryksessä vai pyöristyksessä.
  Nimim. Kirjoitin joskus matematiikasta E:n.

  • Jakke Lehtonen

   Tuo on totta, sieltä puuttuu sivu, jossa on oikeat vastaukset. Lähtökohtaisestihan moista ei ole, koska kyse on kokeesta, mutta tuo on hieman eri asia. Tehdään sivu oikeille vastauksille.

   Väärissä vastauksissa, jos laskutoimitukset on oikein, kyse on useimmiten pyöristysvirheestä. Useimmiten lopputulosta ei pyöristetä, vaan jätetään vain desimaalit pois. Hieman väärä tapa, mutta “oikea” käytäntö ravintolaskuissa, koska sillä tasapainotetaan einen epätarkkuuksia, Mutta jos sotketaan asioita kunnolla, niin koiran taroeet pyöristetään ylös ja ruuasta saaduista vaan nipsaistaan desimaalit pois. Tehtävissä on yleensä aina selvitetty minkälaista pyöristystä lasku edellyttää,

  • Reetta (varmistettu kirjoittaja)

   Kiitos. Tarkistan aikanaan, oliko vika luetunymmärtämisessä vai laskutoimituksen suorittamisessa.
   Ps. Oli siellä yksi tehtävä, jossa käskettiin vain tiputtaa desimaalit pois ilman pyöristystä, mutta oikean vastauksen sai pyöristämällä. En muista todellisia kokonaislukuja, mutta laskun vastaus oli (luvut esimerkkejä) 10,9 eli tiputtamalla 10, mutta haluttu vastaus oli kuitenkin 11. Siksikin tuon yhden tehtävän väärän vastauksen oikea ratkaisu kiinnostaa.

 8. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  nikovier (varmistettu kirjoittaja)

  Perusasiat nopeasti tutuksi. Tosin pitkän matematiikan lukeneena koin prosenttilaskut hieman turhiksi, mutta eihän ne sitä kaikille ole. Laskutehtävät olisi voineet olla hieman selkeämmät, mutta hyvinhän noista selvisi.

  • Tiina (varmistettu kirjoittaja)

   Selkeä peruspaketti alkajaisksi. Tästä on hyvä lähteä syventämään.

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  HeidiL (varmistettu kirjoittaja)

  Minulle loistokurssi koska matikantaidot olemattomat. Selkeä. Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});