UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Tarjoa koirallesi paras pohja ruokintaohjelmilla

Raakaruokinnan rautalankamalli

Arvio 4.67 5:stä perustuen 12 asiakkaan arvotukseen.
(12 tuotearviota)

39,90 

Rautalankamalli tarjoaa valmiiksi lasketut ja täysipainoiset ruokinnat, joista omistaja voi valita koiralleen sopivimman. Se on valmis koiran ruokintasuunnitelma.

 

Kouluttaja: Jakke Lehtonen & Marika Karulinna
tuotetunnus (SKU) course_1202262001 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tätä tarjoamme:

Raakaruokinnan rautalankamalli on suunnattu sellaisille koiranomistajille, jotka ovat epävarmoja tai eivät halua opetella ruokinnan teoriaa, mutta kuitenkin haluavat ruokkia koiraansa raakaruualla, sen ominaisuuksille ja aktiivisuudelle sopivalla tavalla.

Rautalankamalli tarjoaa valmiiksi lasketut ja täysipainoiset ruokinnat, joista omistaja voi valita koiralleen sopivimman. Ruokinta on suunniteltu siten, että tarvittavien raaka-aineiden laatu vastaisi koiran tarpeita ja koon asettamia rajoituksia siten, että ruokinta – kupin sisällön kasaaminen – olisi käytännössä mahdollisimman helppoa. Myös lisät on pyritty valitsemaan siten, että annostelu käy mahdollisimman helposti.

Ruokintaohjelmat on tehty kokoluokille 2 – 80 kg.

 • Perusraaka
 • Kalaton ruokavalio
 • 50/50-ruokinta

Vaihtoehtoisissa ruokinnoissa on otettu huomioon myös se tilanne, että koirilla voi olla erilaiset makumieltymykset, eikä jokin raaka-aine välttämättä sovi. Siksi tarjolla ovat 50/50-malli sekä kalaton ruokinta.

Raakaruokinnan rautalanka on e-kirja. Voit lukea sitä millä tahansa tietokoneella, kännykällä, tabletilla tai millä tahansa laitteella, joka osaa näyttää PDF-tiedostoja. Tai voit printata ohjelmasi, sillä A4-sivukoko onnistuu millä tahansa tulostimella.

Saat myös tulevien omien suunnitelmissi avuksi helpon ja kattavan excel-taulukon – aivan uutta tuotantoa Sumpulta!

Kaikki ohjelmat perustuvat koiran luonnollisimmalle ravinnolle: lihalle!

12 arviota tuotteelle Raakaruokinnan rautalankamalli

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Iida (varmistettu kirjoittaja)

  Olen erittäin tyytyväinen. Todellakin rahalle vastinetta. Mukavaa että pystyn tämän avulla siirtämään kaikki meidän kolme koiraa raakaruokinnalle. Ohjeet ja taulukot ovat selkeitä, jopa blondikin ymmärtää 😉

  • arra (varmistettu kirjoittaja)

   oli todellakin ostamisen arvoinen, antaa hyvän pohjan epävarmemmallekkin ihmiselle aloittaessaan raakaruokinnan, suosittelen.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  arra (varmistettu kirjoittaja)

  oli todellakin ostamisen arvoinen, antaa hyvän pohjan epävarmemmallekkin ihmiselle aloittaessaan raakaruokinnan, suosittelen.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  riina suontakanen (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava tuote raakaruokintaa aloittaessa, tämän avulla jokainen onnistuu. Täyttää lupaukset ja on hintansa väärti. Suosittelen.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jaakko (varmistettu kirjoittaja)

  Tällä paketilla lähti kertaheitolla koiran ruokinta kuntoon ja ruoka alkoi maistua ihan eri tavalla kun määrät on oikeat. Ei tarvitse myöskään murehtia sitä, että saako koira tarpeeksi suojaravintoaineita, kun nekin on laskettu valmiiksi. ps. Kaffepaussi-videot on koukuttavia, mikä jotaa omien kahvitaukojen liialliseen venymiseen.

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä opus vastaa tyhjentävästi kysymykseen “mitä minun pitää syöttää koiralleni?” Tässä on valmiit taulukot, mitä lihoja, miten paljon, kuinka usein ja mitä muuta lisäksi. Mielestäni kattava perusopus raakailun aloittamiseen. Sisältää myös perustiedot, miksi jotain syötetään, mutta tietoa on sopivan rajallisesti, että pää ei mene pyörälle. Pointsit kääpiökokoisten koirien huomioimisesta!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Ene-Ly (varmistettu kirjoittaja)

  Siis mä olen todella tyytyväinen, että ostin sen. Todella helppo ja hyvä yhteenveto, mistä jokainen vois aloittaa ja sit tarvittaessa jatkaa lukeemista ja lisää oppimista. Siellä on kaikki, mitä aloittaja tarvitsee- perusteoria, esimerkit (paljon erillaisia oikeesti). Super! Suosittelen!

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos Marika suosituksesta! ?
  Näillä ohjeilla pääsee hyvin alkuun ja oppii ymmärtämään asioita paremmin. Varsinkin, kun on aloittanut ensin “vaikeammista” kursseista. Tämä olisi pitänyt ostaa ihan ekana (jos olisi jo ollut silloin tehtynä, kun ekat ostin!) ?

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Reetta (varmistettu kirjoittaja)

  Kirja vastasi suoraan kysymykseen “Miten ruokin” eli mitä annan ja kuinka paljon.
  Jäin kuitenkin kaipaamaan kahta asiaa: 1)että ruokalusikka ja kappalemäärät olisi annettu myös n. grammoina eli väännetty rautalangasta
  2)Lähdettä ruokintataulukoille eli millaisten suositusten mukaan ne on laskettu, koirille kun tuntuu löytyvän jos jonkinlaista ruokintasuositusta. En kovin tarkasti asiaa tutkinut, mutta mukana tulleessa Excel -taulukossa ei tainnut olla suosituksissa (tarve 1 ja 2) kaikilta osin samat määrät kuin ruokintamalleihin oli käytetty.. Olisin kaivannut siihen exceliin suoraan kirjassa käytettyjä raaka-aineita (esim. luumurska, pellavansiemenöljy, E vitamiini) vaikka niitä saakin itse muokattua.
  Herätti kivasti kiinnostuksen selvittää, miksi asiat tehdään näin.

 9. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  Elisa (varmistettu kirjoittaja)

  Olisin odottanut näinkin kalliin pdf:n dokumentin olevan paljon siistimpi ja selkeämpi ulkoasultaan. Nyt sisältö on melkoisen vinksin vonksin. Ja mitä sisältöön tulee, koin, että maksoin käytännössä tuon koko summan vain yhdestä yhden sivun mittaisesta taulukosta, joka oli perusraakaruokataulukko laskettuna oman koirani painolle. Kaikki muu teksti on luettavissa muualta ilmaiseksikin. Jos olisin tiennyt tämän, en olisi ikinä ostanut tätä tuotetta.

  • Jakke Lehtonen

   Tsekkasin äsken pdf:n taiton, ja se oli aivan kunnossa. Onko mahdollista, että käyttämäsi PDF-lukija ei ole onnistunut sivujen skaalaamisessa?

   Tietysti kaikki tieto on vapaasti saatavilla. Aina ollut. Ei ole olemassa mitään salattua tietoa, joka olisi yksinoikeudella vain meiltä tai keneltäkään muulta saatavissa. Kyse onkin siitä, että perusasiat on koottu sellaisille ja siksi, että sitä ei tarvitse erikseen etsiä eri lähteistä.

   Mutta eihän Rautalanka edes väitä tarjoavansa suurta oheistietosisältöä. Se on kooste muutamasta malliruokavaliosta ja se on tuotu esille myös tuotekuvauksessa. Ja kyllä, juuri siitä nimenomaan maksoit. Jos haluat erikseen omalle koirallesi tehdyn _yhden_ ruokavalion, ilman mitään lisätietoja, niin Suomen hintataso sellaiselle on noin 100 euroa.

   Jos haluat laajemman tietopaketin ruokinnasta, niin silloin vaihtoehtona on Raakaruokinnan ABC – mutta ei sekään sisällä mitään sellaista, joka ei olisi pengottavissa muualtakin useista eri lähteistä ilman koostamista. Ellei sitten erikoiseksi sisällöksi lasketa tulkintoja.

  • Tuki Propowermedia (varmistettu kirjoittaja)

   Laskin äsken. Kokonaissivumäärä 44. josta ruokintataulukkoja, yhteensä kolme, on 24 sivun verran.

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote vastasi odotuksia. Helppo rautalankamalli, joka kertoo valmiiksi mitä ja kuinka paljon.

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Christine Bösenberg (varmistettu kirjoittaja)

  Minulle todella hyvä rautalankamalli, jonka pohjalta lähden ottamaan asioista vielä enemmän selvää. Meillä eliminaatiodietti loppusuoralla ja tämä antoi ymmärryksen miten lähden koostamaan koiran päivittäisen aterian. Mukavaa kun kaikki on samassa paketissa, eikä tarvitse kaivaa tietoa monesta eri lähteestä. Kaiken kaikkiaan hyvin kirjoitettu.

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  memelia (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä ja selkeä opas. Rautalankamalli nimensä mukaisesti. Ostin tämän lisäksi ABC: Koiran raakaruokinta -oppaan (suosittelen lukemaan, laajempaa pohjatietoa raakaruokinnasta) ja molempien oppaiden pohjalta, sekä taulukoiden avulla sain luotua ruokavalion herkälle/allergiselle koiralle. Nyt koira voi hyvin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tiedäthän miten koostaa raakaruokina?

Me opetamme sinut tekemään oman ruokintasuunnitelman.

Sumpun luennot ja koulutukset

Koirasi parhaaksi

Koirasi tarvitsee sinulta muutamaa asiaa. Se tarvitsee rakkautta, hoitoa ja osaamista. Rakkautta ja kiintymystä ei voi opettaa, mutta hoitoa ja osaamista kylläkin. Sumppu pyrkii tekemään parhaansa, että arkielämä sujuisi sutjakkaasti.

Rautalankaa

Rautalankaa

Sumpun koulutusten ensimmäinen tukijalka on käytännön tuntemus ja osaaminen. Kun neuvotaan miten, niin se myös tehdään. Toimivalla tavalla.

Asiaa

Asiaa

Sumpun toinen kannatin ja tuki on tutkittu tieto. Faktaa, ei uskomuksia eikä hypeä. Teoria selittää miksi jokin toimii ja miten asioita voi soveltaa. Siksi faktoihin on voitava luottaa. Me tarkistamme ne.

Vertaistuki

Vertaistuki

Tärkeää on se, että et ole yksin. Me olemme kaikki koiranomistajia. Sumpun avulla saat rakennettua vahvemman tukiverkon itsellesi, koirallesi ja omalle oppimiselle. Ehkä löydät uusia tuttavuuksiakin.

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});