UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Oman koirasi ruokinnan erikoisosaajaksi

Koulutus Ruokinnan pluskurssi alkaa pian. Pääset mukaan erikoishinnalla, mutta etu on voimassa vain rajoitetun ajan - pidä kiirettä!

Ravintokouluttaja

790,00 

Ravintokouluttaja on ammattilainen, joka neuvoo ja opastaa ihmisiä koirien ruokinta- ja ruokaongelmissa. Osaamisen takaa Katiska, ja siksi asiakkaat voivat luottaa, että koira saa faktoihin perustuvaa apua, ei uskomusta ja huuhaata.

Kouluttaja: KatiskaPRO
tuotetunnus (SKU) high-pro Osasto:

Tätä tarjoamme:

Ravintokouluttaja ratkoo, neuvoo ja opastaa ihmisiä heidän ongelmissaan koirien ruokinnan ja ravitsemuksen suhteen. Hän toimii ravinnon suhteen täysin vastaavanlaisena ammattilaisena kuin hierojat tai muut lihaksiston ja rakenteen osaajat koiran fysiikan kanssa. Ravintokouluttaja ei ole pelkkä ruokintaneuvoja, vaan paljon enemmän!

Katiska kouluttaa alan osaajia, joilla on faktat hallussa sekä kyky soveltaa tietoa käytäntöön!

Koulutus on omaehtoista etäkoulutusta, joka antaa sinulle vahvat resurssit toimia koirien ravitsemuksessa ammattilaisena tai hyödyntää oppiasi muissa koira-alan ammateissa, olit sitten

 • hieroja
 • koirankouluttaja
 • toimit eläinlääkäriasemalla
 • lemmikkitarvikekaupan ammattilainen
 • välität, valmistat tai myyt koirien ruokia
 • mitä tahansa, joka liittyy koiriin

 

 

Koulutus perustuu web-resursseihin, joihin kuuluu videoluentoja, etätapaamisia ja Katiskan tarjoamaa kirjallista materiaalia sähköisessä muodossa sekä Katiskassa jo olevia luentoja. Tarvitset koulutuksen läpäisemiseen tietokoneen, nettiyhteyden, riittävän suomenkielen taidon ja oma-aloitteisuutta. Sinun on myös oltava täysi-ikäinen. 15 vuotta täyttänyt voidaan hyväksyä koulutukseen huoltajan suostumuksella. Englanninkielen taito ei ole pakollinen, mutta peruskoulun suoma edes tyydyttävä kielitaito helpottaa.

Koulutus on non-stop koulutusta, joten voit aloittaa vaikka heti!

Ravitsemuskouluttajan sisäinen tutkinto perustuu viiteen moduuliin, joissa käsitellään mm.

 • ravitsemuksen perusteet ja koirien tarpeet
 • anatomian perusteet sekä sen merkitys ravitsemukselle ja ravinnolle
 • ruokinnan suunnittelun perusteet
 • ruokintatyylit
 • ravintolisät ja niiden käyttö
 • harrastusten vaatimukset
 • erilaiset sairaudet ja niiden vaatimukset
 • yrittäminen ja markkinointi
 • lopputyö ja käytännön harjoittelu aitojen asiakkaiden kanssa.

 

Jokaisen moduulin läpäiseminen edellyttää hyväksyttyä tenttiä. Sinua avustetaan aina tarpeen mukaan, joten et jää koskaan yksin painimaan asioiden kanssa.

Koulutuksen kesto riippuu perustiedoistasi ja opiskeluvauhdistasi, mutta se on vähintään kuusi kuukautta. Viimeistään vuodessa normaalilla opintovauhdilla olet valmistunut ravintokouluttajaksi ja useimmilla työn ohessa opiskelevalla menee parikin vuotta. Mutta sen jälkeen sinulla on riittävä osaamistaso työskennelläksesi asiakkaiden kanssa koirien erilaisissa ravintoon, ruokaan ja ravitsemusneuvontaan liittyvissä tehtävissä. Koulutus valmistaa sinua myös alan yrittäjäksi.

Koulutus on suositeltavaa täydennysmateriaalia myös eläinlääkinnässä toimiville, sillä ravintokouluttajan osaamistaso täydentää eläinlääkärin ammattitaitoa alalle. jonka tunteminen olisi edellytys useiden sairauksien tukihoidossa.

Koulutus ei sisällä muita kuluja mm. oppimateriaaleista. Sinulle voidaan kuitenkin tarjota mahdollisuutta alaan liittyvän materiaalin hankintaan, mutta se ei ole pakollista koulutuksen läpäisyyn.

Koulutuksesta vastaa

 • Jakke Lehtonen, maan johtava koirien ravitsemusammattilainen sekä pitkään alalle kouluttaut osaaja

Muita kouluttajia käytetään tarpeen vaatiessa.

Koulutus ei ole opetushallituksen hyväksymää tutkintokoulutusta, eikä siihen ole mahdollista hakea opintoetuuksia. Ravintokouluttajan koulutus on yksityistä aikuiskoulutusta.

Sinun on oltava täysi-ikäinen osallistuaksesi ja tekemällä tilauksen vakuutat olevasi 18 vuotta täyttänyt. Koulutukseen voidaan hyväksyä myös 16 vuotta täyttänyt. Silloin valintaa edeltää haastettatelu, jossa varmistetaan niin motivaatiosi kuin kypsyytesi osallistua omatoimiseen koulutukseen. Lisäksi tarvitaan vapaamuotoinen kirjallinen suostumus vanhemmilta.

Ravintokouluttajan opetukseen ei lueta hyväksi muiden alojen koulutuksia ja opintoja, koska ne antavat enintään yleissivistävää tietopohjaa. Poikkeuksena on ihmisten ravitsemusterapeutin opintoihin liittyvät opintosuoritukset. Siinä tapauksessa pyydä erillinen tarjous. Myöskään aiempia hankintoja Katiskasta ei lueta hyväksi koulutukseen tai hintaa alentavana riippumatta siitä, löytyykö materiaali myös koulutuksesta.

Muista, että koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin lähetä sähköpostia katiska@katiska.info

Katiska on ainoa koirien ravitsemusta tarjoava kouluttaja, jossa materiaali ja käytännöt perustuvat täysin tutkittuun tietoon. Meillä opit ravitsemusta, et hömppää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ravintokouluttaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Tärkeää lisätietoa

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});