UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

KOULUTUS KÄYNNISTYY 1.3.! early bird-tarjous tasarahaan on voimassa helmikuun loppuun
ALE!

Reseptiikka

1.490,00  1.000,00 

Reseptiikka on ammattiosaamista syventävä valmennus kaikille, jotka työskentelevät koirien rehuvalmistuksessa tai ravintolisien kanssa. Koulutus on hyödyllinen myös kaikille raakaruokinnan ammattilaisille, joiden työssä tarvitaan syvempää osaamista rehujen reseptiikasta.

Kouluttaja: Katiska
Osasto:

Tätä tarjoamme:

Reseptiikka on ammattiosaamista syventävä valmennus kaikille, jotka työskentelevät koirien rehuvalmistuksessa tai ravintolisien kanssa. Koulutus on hyödyllinen myös kaikille raakaruokinnan ammattilaisille, joiden työssä tarvitaan syvempää osaamista rehujen reseptiikasta. Koulutuksessa ei käsitellä kuin pintapuolisesti kuivamuonien reseptiikka. Painopiste on, että koulutuksen jälkeen sinulla on vakaa perusta suunnitella erilaisia raakaruokia aina täydennysrehuista täysravintoihin, kuin myös laskea ravintolisien koostumukset ja annostus.

Olen tehnyt useita toimeksiantoja teollisille toimijoille niin ruokareseptien kuin lisäravinteidenkin kanssa. Lopputulokset ovat olleet aina menestyksiä, koska ne on rakennettu aitoon tarpeeseen aidoilla saanneilla. Paras tapa tuhota hyvä ajatus reseptin takana on tehdä toteutus, joka ei kestä kriittisesti suhtautuvaa julkisuutta. Asiat voi ja kannattaakin tehdä kunnolla, rehellisesti ja läpinäkyvästi heti alusta alkaen pitäen vahvassa fokuksessa aito maali: saada markkinoille taloudellisesti kannattava tuote, joka tyydyttää asiakkaat ja saa heidät ostamaan uudestaan. Yrityksen tarve tehdä tulosta ei ole koskaan ristiriidassa aidosti laadukkaan tuotteen kanssa, kun suunnittelu alkaen toteutuksesta ja päättyen markkinointiin tehdään ammattitaitoisesti.

Tuota ammattitaitoa tarjoan nyt sinulle. Onko yritykselläsi aidosti varaa tehdä asiat huonommin kuin kilpailijan toteutus?

Koulutuksessa käsitellään perusteet ruokien suunnitteluun vaikuttavista aiheista

 • koiran ravintotarpeet ja resetiikkaa ohjaavat määräykset
 • täysravinnon, ruuan ja lisien erot ja käyttökohteet
 • iän ja aktiivisuuden merkitykset
 • sairas- ja erikoisruokavaliot
 • erillisten ravintolisien käyttökohteet

Varsinainen suunnittelu ja mitoitus vaatii syvempiä tietoja, sillä niiden kanssa rakennetaan varsinainen ruoka tai lisäravinne niissä rajoissa, jotka suunnittelu on vetänyt. Siksi on käytännön suhteen oleellista, että opetellaan ja sen jälkeen toteutetaan tuotteen reseptiikassa

 • ruuan/ravintolisän käytännön laskenta
 • raaka-aineiden merkitys ja erot
 • erävaihtelut
 • analyysien korjaaminen
 • toleranssit ja niiden hyödyntäminen
 • annoksen mitoittaminen

Tuotteen tekeminen on valmistuksen suurin päänvaiva, mutta itse myytävän tuotteen suhteen vaaditaan lisäksi byrokratian pakottamia tietoja. Kannattaa myös miettiä miten suhtautua markkinointiin, sillä some sekä ravitsemusosaajat ovat vahvasti se tekijä, joka nostaa tai hautaa tuotteen aivan riippumatta siitä mitä omilla kotisivuilla sanotaan.

 • Analyysi- ja valmistusainetiedot
 • mitä voi mainostaa, mitä ei
 • henkilökunnan kouluttaminen asiakkaiden kysymyksiin
 • ajatuksia miten hyödyntää somea

Tee asiat oikein. Koulutus Reseptiikka kertoo miten.

* * * * *

Koulutuksessa ei käsitellä raaka-aineiden hankintoja eikä perusteita syvemmin kulu- ja tuottolaskentaa. Ne ovat asioita, jotka kuuluvat yrityksen hallinnon alueeseen. Koulutuksessa ei myöskään puututa itse prosessiin valmistuksessa, niin yrityksen on tiedettä miten ja millä laitteilla jauhaa, sekoittaa ja pakkaa.

 * * * * *

Koulutus on KatiskaPro-tarjontaa ja toteutetaan monimuoto-opetuksena Moodle-ympäristössä sivustolla katiska.pro. Saat oston jälkeen ohjeet miten rekisteröityä. Voit edetä omaan tahtiin, mutta huomaa, että pääsy koulutukseen on kuusi kuukautta laskettuna koulutukseen rekisteröitymisestä (ei ostosta).

Koulutuksessa on harjoituksia, mutta ne eivät ole koulutuksen läpäisylle oleellisia. Tenttejä ei siis ole. Koulutus ei edellytä varsinaisia perustaitoja, mutta koirien ruokinnan ja ravitsemuksen tunteminen helpottaa.

Koulutus koskee vain yhtä henkilöä. Jos sinulla on tarve hankkia koulutus useammalle henkilölle yrityksessäsi, niin ota yhteyttä.

Sinun on oltava täysi-ikäinen osallistuaksesi ja tekemällä tilauksen vakuutat olevasi 18 vuotta täyttänyt. Koulutukseen voidaan hyväksyä myös 15 vuotta täyttänyt, mutta tarvitset vanhemmiltasi vapaamuotoisen kirjallisen suostumuksen, koska koulutuksen hinta ja laatu ei ole tavanmukainen hankinta.

Aiempia hankintoja Katiskasta ei lueta hyväksi koulutukseen tai hintaa alentavana riippumatta siitä, löytyykö materiaali myös koulutuksesta.

Muista, että koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin lähetä sähköpostia jakke.lehtonen@katiska.inf

 * * * * *

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reseptiikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});