UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

Älä anna vieraiden termien ja sanojen hämätä.

Vitami suomentaa ne sinulle.

Vitami

Arvio 4.67 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvotukseen.
(3 tuotearviota)

14,90 

Vitami on opas vitamiinien ja mineraalien maailmaan. Se ei ole vain yksi muiden joukossa, vaan SE tietopaketti. Viimeinen, jonka tulet koskaan tarvitsemaan.

Kouluttaja: Katiska
tuotetunnus (SKU) course_14161556851416155685 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tätä tarjoamme:

Vitami on opas vitamiinien ja mineraalien maailmaan. Se ei ole vain yksi muiden joukossa, vaan SE tietopaketti. Viimeinen, jonka tulet koskaan tarvitsemaan. Kattava katsaus mitä mikäkin tekee, paljonko tarvitaan ja jos suositukset eivät jotain tiedä, niin sekin kerrotaan sinulle. Mikään ei ole piilossa.

Me tiedämme, että koira tarvitsee vitamiininsa ja mineraalinsa ruustaan, mutta välillä on hieman epäselvää, että miksi jotakin on saatava, mitä se tekee. Ruokintaa suunniteltaessa tai ihmeteltäessä luetaan sujuvasti analyysejä, joissa on pitkät listat vieraita nimiä ja lyhenteitä. Tiedetään, että jokaista tarvitaan ja osasta jopa, että miksi suunnilleen. Välillä on tiedettävä enemmän. Tai on muuten vain utelias.

Vitami on e-kirja, joka soveltuu myös  itseopiskelun ja -opettelun tukimateriaaliksi. Se on jatkuvasti laajentuva ja kehittyvä, joka täydentyy koko ajan. Milloinkaan se ei tule valmiiksi, koska ruuasta opitaan koko ajan lisää. Sisältöön on koostettu Katiskassa julkaistuja artikkeleita, jotka ovat nyt omassa asiayhteydessään, sekä pelkästään Vitamia varten toimitetuista kokonaisuuksista.

 

Ota huomioon, että Vitami ei ole valmis e-kirja. Se on projekti, joka alkaa nyt ja jatkuu ikuisuuden. Se kasvaa ja kehittyy koko ajan. Kirjasta tulee aika ajoin julkiseksi uusi ja päivitetty versio. Sinulla on aina oikeus ladata itsellesi tuorein painos.

 

Kirjoittaja: Jakke Lehtonen
Kok0: PDF 407 sivua (A5 vaaka), 1,35 Mt
ISBN: 978-952-68497-0-6 (PDF)
Kustantaja: Nordic-Katiska

Versio: 6.1.2016

 

3 arviota tuotteelle Vitami

 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Pia (varmistettu kirjoittaja)

  Olen tykännyt tästä. Hyvä kun voi täydentää jos tulee jotain mieleen, itsellä ei vielä mitään ole tullut.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sandra (varmistettu kirjoittaja)

  Kattava ja hyvä tietopaketti!

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  raupet (varmistettu kirjoittaja)

  Taitaa olla ensimmäinen vastaani tullut ajatuksella tehty tietopaketti koiran vitamiinien ja hivenaineiden käytöstä, vaikutuksista ja merkityksestä. Tyhjentävä opus jonka jälkeen aika vähän jos ollenkaan tarvitsee enää muuta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! Piilota tämä ilmoitus

});