Tietoa janotaan

 

 

raakaruokintasuunnitelma koiralle

Ruokintasuunnitelma koiralle vie koiran nälän.

Toki me Sumpussa tiesimme millainen tarve ihmisillä on saada koiralleen ruokintaohjelma tai ruokintasuunnitelma, luotettava sellainen. Mutta emme kyenneet kuvittelemaan millainen suosio julkaistuilla ruokintaohjelmilla olisi. Kun se julkaistiin, niin koulutussivulla käytiin ensimmisten tuntien aikana satoja ja satoja kertoja.

Koiranomistajat ovat kyllästyneet maksamaan satakin euroa ohjeista, jotka perustuvat riisipuuroon, nokareeseen lihaa pieneen määrää homeopaatista kalsiumia. Koiran on saatava terveellistä ravitsevaa ruokaa, joka täyttää sen tarpeet ja auttaa jaksamaan.

Tuon vaatimuksen Sumpun Raakaruokinnan rautalanka täyttää. Se on yksinkertainen ja helppo perusruokinnan perusruokintasuunnitelma peruskoirille. Ilman hypeä, ilman krumeluureja ja täynnä ruokaa. Ammattitaidolla koostettuna.

Silti se on “vain” perusohje, ei enempää eikä vähempää. Mitä sitten, jos koiralla on poikkeavat vaatimukset? Entä jos sillä on terveydellisiä erikoisvaatimuksia? Silloin on kaksi vaihtoehtoa. Joko päästät meidät ohjiin ja buukkaat puhelinajan, tai otat vastuun ja teet itse. Ei se ole niin vaikeaa, ja me neuvomme sinulle miten.

Joten tutustu oppipakettiin, joka pitää sisällään kaiken: ruokinnan suunnittelun ja valmiit ruokintasuunnitelmat.

Mitä mieltä olit jutusta?

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi

Kiitos!

Harmi, että juttu ei ollut mieleen tai ei auttanut

Jelppaa kehittymisessä

Ei tageja

Viimeisempiä uutisia

KATSO KAIKKI -
YLÖS