Nopeimmat uutiset saat Twitteristä, kaikkiin laitteisiin.

Koira ja giardia yhdessä aiheuttavat suolistosairauden giardiaasi. Giardia häädetään koirasta fenbendatsolilla ja mahdollisesti suolistoantibiooteilla. Kotia ei tarvitse desinfioida. Pitkäaikainen giardia saattaa vaurioittaa suolistoa ja aiheuttaa ruokaongelmia.
Koiran Ravitsemuksen ABC: D-vitamiini on jokaisen koiransa ravitsemuksesta kiinnostuneen hankintalistalla oleva e-kirja.  Se on täydellinen opas D-vitamiinin maailmaan.
Perjantaitarpeet on sähköpostiblogi, jossa kerrotaan tällä kerral kauinka paljon koiralle täytyy antaa erilaisia ruokia, että koira saisi sinkin tarpeen tyydytettyä.
Koirilla on dopingvaroajat harrastuksissa. Liittojen välillä on eroja varoaikalistoissa ja Kennelliitto on tiukin doping-vaatimusten suhteen. Tiukkuus löytyy kuitenkin vain säännöistä, ei toiminnassa.
Sumpun tapahtumia voi seurata muuallakin

Liity sähköpostilistalle

Lähetämme aika ajoin tietoa koulutuksista sekä muita koira-alaan liittyviä vinkkejä. Kannattaa liittyä ja pysyä vauhdissa mukana.

Peukut ylös

Facebook on varmasti monelle helpoin tapa seurata mitä Sumpussa tapahtuu. Tykkää Sumpusta ja saat uutisvirtaasi tuoretta koira-asiaa.

Twiittaillaan

Twitter on nopein tapa kertoa lyhyitä uutisia, asioita ja linkkejä. Jos haluat olla ajan hermoilla, niin seuraa Sumppua.
Sumppu - me opetamme ihmisille koiraa
YLÖS